Kosár (üres)
Miért érdemes nálunk vásárolni? | Mit lehet nálunk vásárolni?

MDF, HPL beltéri ajtók élzárása

Élzárás falcban ?

Az MDF vázú és HPL burkolatú beltéri ajtók éleinek zárása komoly technológiai probléma, mert ezeken a munkadarabokon 12 mm mélységben bemart él található. A Woodservice Team felkérést kapott egy Artech ERGHO 3 tipusú élzáró berendezés átalakítására , melynek célja az ilyen ajtók éleinek minőségi élzárása volt.
A gép jó választásnak bizonyult, mert már meglévő funkciói, méretei, minősége lehetővé tette az átalakítás elvégzését. Módosítanunk kellett az előtolási sebességet, a végvágó fűrész egységet át kellett helyeznünk, hogy helyet biztosítsunk a kasírozó készüléknek. A technológia szükségessé tette a fűtési rendszer újra gondolását és átlakítását is. Az élmaró egységek beállítása sem történhetett a hagyományos módon, hiszen a bemart él ezt lehetetlenné tette.
További nehézséget jelentett a munkadarabok eltérő vastagsága, illetve az, hogy a gép alkalmas maradjon egyenes élek zárására is.
A berendezés januártól Magyarország egyik legnevesebb gyártó üzemében működik a Megrendelő megelégedésével.

Hírek, aktuális
2016. Október 4., Kedd
Mebor HTZ1300 PlusÜzembe helyeztük a Mebor cég új típusú rönkhasító szalagfűrészét amely egyedülálló módon az előtolás mindkét irányában vágási ciklust végez a gépkezelő beavatkozása nélkül automata üzemmódban.
A  ...
2016. Augusztus 22., Hétfő
Lohmeyer DBS525 üzembe helyezésA Stonewood Kft megbízásából a német képviselet segítségével üzembe helyeztük az első Lohmeyer típusú táblafelosztó gépet.
2015. December 10., Csütörtök
Év végi zárva tartásTisztelt Partnereink,

Szervizünk 2015.12.21. és 2016.01.04. között zárva tart.
Mindenkinek boldog karácsonyt és sikeres új évet kívánunk !
2012. December 9., Vasárnap
Egyedi berendezések gyártásaFaipari gépekhez kapcsolódó egyedi berendezések gyártása, meglévő eszközök automatizálása.
Munkadarab szállítás, adagolás, osztályozás.
2011. Szeptember 6., Kedd
Kontaktcsiszoló előtoló szőnyeg cseréjeA kontaktcsiszoló berendezések előtoló szőnyege - a helytelen beállítás miatt, hibás kalibrációból adódóan, vagy egyszerűen az elhasználódás okán - nem továbbitja megfelelően a munkadarabokat, azok  ...