Kosár (üres)
Miért érdemes nálunk vásárolni? | Mit lehet nálunk vásárolni?

Robland lapszabászgépek szán javítása

A 2005 elötti Robland Z3200 és Z3800 lapszabászgépek szán szerkezete ragasztott acélszalagok felhasználásval van kialakítva.

Ez a megoldás tartós és jó lehet, ha a felhasználó betart néhány fontos karbantartási utasítást.
A legfontosabb, hogy a szán kenését olyan semleges hatású kenőanyaggal végezze ami a ragasztót nem oldja fel !
Szintén fontos a szán beállítása. A szán feszességét és pozícióját is beállító csavarokkal lehet korrigálni. A helytelen beállítás nem csak a munkát teszi nehezebbé, pontatlanabbá , hanem a szán szerkezetében is károsodást okoz. Ha már jelentkezik a kopás, vagy a szalagok elváltak ne várjon tovább ! A kopás a szalag átlyukadásához vezethet. Ha az aluminium hordozó is sérül a javítás költségesebb lehet. A Woodservice Team Kft szakemberei a Robland gépek szánszerkezetének javítását sok éves gyakorlattal, 1 munkanap alatt , az Ön telephelyén végzik el.

Hírek, aktuális
2016. Október 4., Kedd
Mebor HTZ1300 PlusÜzembe helyeztük a Mebor cég új típusú rönkhasító szalagfűrészét amely egyedülálló módon az előtolás mindkét irányában vágási ciklust végez a gépkezelő beavatkozása nélkül automata üzemmódban.
A  ...
2016. Augusztus 22., Hétfő
Lohmeyer DBS525 üzembe helyezésA Stonewood Kft megbízásából a német képviselet segítségével üzembe helyeztük az első Lohmeyer típusú táblafelosztó gépet.
2015. December 10., Csütörtök
Év végi zárva tartásTisztelt Partnereink,

Szervizünk 2015.12.21. és 2016.01.04. között zárva tart.
Mindenkinek boldog karácsonyt és sikeres új évet kívánunk !
2012. December 9., Vasárnap
Egyedi berendezések gyártásaFaipari gépekhez kapcsolódó egyedi berendezések gyártása, meglévő eszközök automatizálása.
Munkadarab szállítás, adagolás, osztályozás.
2011. Szeptember 6., Kedd
Kontaktcsiszoló előtoló szőnyeg cseréjeA kontaktcsiszoló berendezések előtoló szőnyege - a helytelen beállítás miatt, hibás kalibrációból adódóan, vagy egyszerűen az elhasználódás okán - nem továbbitja megfelelően a munkadarabokat, azok  ...